Om föreställningen

HISTORIEPODDEN 10 ÅR - KRIG & FRED, DET SISTA SLAGET En av Sveriges mest omtyckta folkbildare och podcasts firar 10-års jubileum och du är bjuden! Det blir turnéavslutning och 10-årsfirande på en och samma kväll på China Teatern i Stockholm. Föreställningen Krig & Fred spelas för allra sista gången - dessutom i ny och omarbetad specialversion med hemliga gäster på scen. Tillsammans reder vi ut varför vi krigar, vad fred ens betyder och hur denna den mest ökända av mänskliga aktiviteter format oss genom årtusenden.

Som om inte det var nog kommer På Spåret-vinnaren och komikern Fritte Fritzson och intervjuar Daniel och Robin live på scen direkt efter föreställningen. Missa inte denna helt unika kväll - live på China Teatern i Stockholm. Varmt välkomna till HISTORIEPODDEN PRESENTERAR - KRIG & FRED, DET SISTA SLAGET

Kommande speltillfällen

1 planerade speltillfällen mellan 14 maj - 14 maj

Tisdag 14 maj, 19:30

Tisdag 14 maj, 19:30• China Teatern, Stockholm

från 375 kr / person

Se alla speltillfällen arrow_forward

Inför besöket

Föreställningslängd

ca 120 min utan paus

Spelas

14 maj

Genre

Föreställning/Podcast

Åldersgräns

Ingen

Pris

Från 375 kr

Om föreställningen

Späd- och småbarnspolicy

Med hänsyn till vår publik och vår ensemble, tillåter vi inga späd- och småbarn i salongen under föreställningen. Denna regel gäller även med hänsyn till späd- och småbarn för att skydda deras hörsel då det under föreställningen kan förekomma höga ljud. På grund av brandföreskrifter måste alla besökare, oavsett ålder, ha en egen biljett.