Förhöj teaterupplevelsen -
förbeställ till pausen & slipp köerna!

I pausen kan ni i lugn och ro njuta av er förtäring och China Teaterns vackra foajé med originaldekorationer och armaturer från byggnadsåret 1928.

button

Söndag 2 november kl.18.00

Peter & Bruno - Live på China
Peter Johansson & Bruno Mitsogiannis, två av Sveriges bästa rockröster från bl a "Rock of Ages" och "We Will Rock You", är tillbaka på China Teaterns scen där de först träffades!
button

Tisdag 11 november kl.20.00

Oavsett om det är som sångare och gitarrist i Wilco, som underbar Dylantolkare på soundtracket till I´m Not There" eller som producent åt alla från Mavis Staples till trion Low är resultatet alltid lika bedövande. Det är som att Jeff Tweedy är en nutida musikalisk Kung Midas - allt han rör blir till perfekt förpackade känsloyttringar.

button

Tisdag 18 november kl.19.30

I höst kommer Eddie Griffin  för första gången till Sverige med sin världsturné "Living Legend Tour". Eddie är en underhållare uti fingerspetsarna och har utsetts till en av världens bästa komiker någonsin av Comedy Central.

button

Onsdag 10 december kl.19.30

Två av Sveriges populäraste komiker, David Batra och Robin Paulsson, är just nu ute på den gemensamma standup turnén "Batra & Robin"
Det blir en lång resa genom hela landet och i december landar de hos oss.
 

button

17 och 18 december kl.19.30

Två komiker står bortom trender och som låter samhället sätta agendan snarare än publiken. Oavsett om de upprör eller berör så kommer ingen lämna föreställningen orörd.

button