Jobba hos oss?

Lediga jobb hos oss – så ansöker du!

Jobba hos oss

Till hösten söker vi nya medarbetare som vill vara med och skapa en fantastisk upplevelse för våra teatergäster och som lever upp till våra värdeord:

Respekt, Värdighet och Lösningsorienterade

Vi söker publikvärdar för säsongsanställning. Arbetet är kvällstid och främst torsdagar – söndagar under perioden februari-april.

Som personliga egenskaper ser vi gärna att du har ett brinnande intresse för service och sälj och att du alltid ser till gästens bästa. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för att ta i när det behövs. Vi ser också att du har lätt för att arbeta i team, är stresstålig och tar egna initiativ. Serveringsvana är meriterande.

Vi arbetar med ledorden:                                                                           ”Den dagen vi slutar att bli bättre – slutar vi att vara bra”                             ”Inget är omöjligt – bara olika stor utmaning att finna lösningen”

Är du 18 år eller äldre och vill ha ett säsongsarbete är du varmt välkommen att maila din ansökan till: ansokan@oscarsteatern.se. Intervjuer kommer att göras löpande.

 

Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse