Jobba hos oss?

Lediga jobb hos oss – så ansöker du!

Jobba hos oss

Till hösten söker vi nya medarbetare som vill vara med och skapa en fantastisk upplevelse för våra teatergäster och som lever upp till våra värdeord:
Våga ta ansvar, respektera varandra och känn glädje

Hovmästare, serveringspersonal och publikvärdar 

Vi söker hovmästare och serveringspersonal till Chinas Matbar i övre foajén samt publikvärdar. Som publikvärd arbetar man med servicerelaterade uppgifter där huvuduppgiften är att ta hand om de gäster som besöker teatern. Förutom de praktiska arbetsuppgifterna som att vara garderobiär, riva biljetter, sköta försäljningen från våra serveringar, är man teaterns ”ansikte utåt” där information, flexibilitet och ett gott bemötande är viktigt.

Det gäller säsongsanställning och arbetet är främst eftermiddag/kvällstid och torsdagar-lördagar fr o m september. Dagtid kan förekomma.

Som personliga egenskaper ser vi gärna att du har ett brinnande intresse för service och sälj och att du alltid ser till gästens bästa. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för att ta i när det behövs. Vi ser också att du har lätt för att arbeta i grupp, är stresstålig och tar egna initiativ.

Söker du som publikvärd är erfarenhet inom restaurang och café meriterande.

Vi arbetar med ledorden:                                                                           ”Den dagen vi slutar att bli bättre – slutar vi att vara bra”                             ”Inget är omöjligt – bara olika stor utmaning att finna lösningen”

Är du 18 år eller äldre och vill ha ett säsongsarbete är du varmt välkommen på:

AUDITION
till
Oscarsteatern och China Teatern


Tisdagen 20/8 eller onsdagen 21/8
kl.14.00-19.00
Oscarsteatern, Kungsgatan 63

 

Föranmälan sker senast 16/8 på ansokan@oscarsteatern.se.
Skriv vilken tjänst du söker och vilken dag du kommer på.
Frågor om tjänsterna besvaras på samma mailadress fr o m v.32.

Förbered dig på en minuts presentation om dig själv och varför du
vill arbeta hos oss!

OBS! Glöm ej att ta med ditt CV

Välkomna!

 

Har du inte möjlighet att komma på audition?
Skicka in din ansökan på ansokan@oscarsteatern.se och skriv att du inte kan komma på audition. Vi hör av oss om det blir aktuellt för intervju.

Fler tjänster att söka:

Biljettförsäljare

Vi söker biljettförsäljare till vår biljettkassa och bokning för säsongsanställning. Arbetet är främst helger samt ett par kvällar i veckan under perioden september-december. Dagtid kan eventuellt förekomma.

Som personliga egenskaper ser vi gärna att du har ett brinnande intresse för service och sälj och att du alltid ser till gästens bästa. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för att ta i när det behövs. Vi ser också att du har lätt för att arbeta i grupp, är stresstålig och tar egna initiativ.

Vi arbetar med ledorden:
”Den dagen vi slutar att bli bättre – slutar vi att vara bra”
”Inget är omöjligt – bara olika stor utmaning att finna lösningen”

Är du 18 år eller äldre och vill ha ett säsongsarbete är du varmt välkommen att maila din ansökan till: ansokan@oscarsteatern.se. Intervjuer kommer att göras löpande.


Vi erbjuder för närvarande inga praktikplatser!

 

 

Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse