Jobba hos oss?

Lediga jobb hos oss – så ansöker du!

Jobba hos oss

Till hösten söker vi nya medarbetare som vill vara med och skapa en fantastisk upplevelse för våra teatergäster och som lever upp till våra värdeord:
Våga ta ansvar, respektera varandra och känn glädje

Publik- och konferensvärdar
Som publik- och konferensvärd arbetar man med servicerelaterade uppgifter där huvuduppgiften är att ta hand om de gäster som besöker teatern. Förutom de praktiska arbetsuppgifterna som att vara garderobiär, riva biljetter, sköta försäljningen från våra serveringar, är man teaterns ”ansikte utåt” där information, flexibilitet och ett gott bemötande är viktigt.

Det gäller säsongsanställning och arbetet är främst eftermiddag/kvällstid och torsdagar-söndagar. Dagtid kan förekomma.

Som personliga egenskaper ser vi att du har ett brinnande intresse för service och sälj och att du alltid ser till gästens bästa. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för att ta i när det behövs. Vi ser också att du har lätt för att arbeta i grupp, är stresstålig och tar egna initiativ.

Erfarenhet inom restaurang och café är meriterande.

Vi arbetar med ledorden:
”Den dagen vi slutar att bli bättre – slutar vi att vara bra” ”Inget är omöjligt – bara olika stor utmaning att finna lösningen”

Är du 18 år eller äldre och vill ha ett säsongsarbete är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till ansokan@oscarsteatern.se. Intervjuer sker löpande.

Om du har några frågor går det bra att kontakta Helena Cedermark, Restaurang- och foajéchef på China Teatern, helena.cedermark@chinateatern.se eller       070-486 99 94.

Vi erbjuder inga praktikplatser!

 

Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse